Kamado Joe ® - Joe Junior Expand

Kamado Joe ® - Joe Junior

Kamado Joe

KJ13RH

Nieuw

Met de innovatieve, draagbare Joe Jr. kun je nu overal genieten van de unieke ervaring van het kamado-grillen. De Joe Jr is ideaal voor een picknick, buurtfeestje, op de camping en nog veel meer. Hij weegt slechts 30 kg en beschikt over een grilloppervlak van maar liefst 35cm - ruim voldoende voor een hele Beer Can Chicken met groenten. De dikwandige, keramische behuizing houdt de hitte,sappen en aroma's binnen, terwijl de warmteverdelers het mogelijk maken om te experimenteren met indirecte hitte, voor meer flexibiliteit bij het grillen.

Meer details

€ 499.00

incl. BTW

Veilig betalen via Bancontact/Mister Cash

Ruilen mogelijk binnen 14 dagen

Gratis verzending vanaf € 750 (enkel in België)

Productomschrijving

Hoogwaardige keramische grill met een diameter van 35 cm , op een poedergecoat stalen onderstel.

Ingebouwde thermometer

Grillrooster van RVS 304

Keramische hitteveerdelers

Grilltang

Asschuiver

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Kamado Joe Classic II Black

LIMITED EDITION: KAMADO JOE CLASSIC II BLACK

 

Deze kamado heeft alle features van de gekende kamado joe classic II maar dan in een unieke zwarte kleur. Deze komt slechts in een zeer beperkte oplage op de markt, OP=OP. Mis je kans dus niet om deze unieke, stijlvolle kamado in huis te halen!

Kamado Joe
Lees meer

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.