Keramische BBQ Studio klein taupe Expand

Keramische BBQ Studio klein taupe

Berghoff

2415401

Nieuw

€ 299.00

incl. BTW

Veilig betalen via Bancontact/Mister Cash

Ruilen mogelijk binnen 14 dagen

Gratis verzending vanaf € 750 (enkel in België)

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Kamado Joe ® - Classic III

De Kamado is een dikwandige grill, gebaseerd op de kookpotten uit het oude Azië. Vlees,vis en groenten krijgen in de kamado een rijk rookaroma.De techniek is in feite al eeuwenlang hetzelfde, in een kamado-grill trekt de lucht door de keramische behuizing om via de ventilatieopeningen in een koepelvormige deksel naar buiten te stromen. De houtskoolbrokken komen tot leven als rook en hitte.Met trots heeft Kamado Joe voortgebouwd op deze traditie.

de kamado Joe Classic III bevat onze nieuwste inovatie, de revolutionaire SlöRoller Hyperbolic, deze regelt hitte en temperatuur via wervelende luchtstromen. Bij langzaam en bij lage temperatuur grillen , tot 260°,krijgt het voedsel zo een perfecte smaak en textuur.Net als de Classic II heeft de Classic III ook een dikwandige , hittebestendige behuizing die rook en sappen binnenhoudt, ondeacht de temperatuur.

Het makkelijk te openen deksel is voorzien van een scharnier met veermechanisme en weersbestendige Kontrol Tower luchtschuif bovenin.Het grote grilloppervlak eronder is gemaakt van hoogwaardig RVS 304.

Berghoff
Lees meer

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.