RSXA CLIP Graphite
RSXA CLIP Graphite
RSXA CLIP Graphite
RSXA CLIP Graphite

RSXA CLIP Graphite

LFM2035-8717
€ 239,90
Incl. BTW

Lafuma, de ULTIEME relaxstoel

De RSXA Clip is een tijdloze relaxstoel die gemaakt is van milieuvriendelijke kwaliteitsmaterialen.De stoel heeft vele voordelen. Zo is de relaxstoel licht en opvouwbaar waardoor u hem gemakkelijk mee kunt nemen naar het strand, camping of gewoon in je tuin aan het zwembad. daar is de RSXA Clip ideaal.

ZERO GRAVITY

De hoofdsteun is afneembaar en verstelbaar zodat u die naar wens kunt verstellen.

Daarnaast is de stoel zelf ook in verschillende standen verstelbaar. Eén van deze standen is de Zero Gravity stand. Bij deze stand liggen uw benen iets hoger dan uw hart waardoor u volledig tot rust komt.Naast de optimale ontspanning zorgt deze stand ook voor een betere bloedsomloop, een verminderde druk en spanning op uw rug en spieren en een vergrote longcapaciteit. Andere stoelen met deze Zero Gravity stand zijn de Futura RSX en de Evolution.

Materiaal Batyline-ISO

Deze RSXA relaxstoel van Lafuma heeft een batyline bekleding, een stof die men vaak terugziet rondom zwembaden of aan het strand. Dit omdat het materiaal batyline geen water vasthoudt en waterafstotend is maar door een open structuur juist water en fijn zand doorlaat. De relaxstoel is dus zo goed als direct weer droog.

 

De bekleding is vervangbaar waardoor de levensduur van de RSXA Zero Gravity relaxstoel flink verlengd kan worden . Batyline is verder UV-bestendig, zeer onderhoudsvriendelijk , scheurbestendig, vervormt niet en bovendien drager van het zogenaamde Oeko)Tex label. Dit keurmerk wordt alleen verkregen als er tijdens de productie geen schadelijke stoffen zijn gebruikt voor mens en milieu.

 

Het Frame

Het frame is een stalen buis met een doorsnede van 20mm. Deze buizen zijn gemaakt van High Limit Elastic Staal en heeft een zeer sterke weerstand tegen verdraaiing. Het staal is behandeld tegen corrosie en afgewerkt met een poedercoating voor een uitstekende uv-bestendigheid. Het is sterker dan traditioneel staal waardoor er een dunnere dikte kan worden gebruit en waardoor er een mindere hoeveelheid grondstoffen nodig is. Dit zorgt weer voor een beter milieu ! Dankzij deze eigenschappen heeft het staal een langere levensduur en zijn de relaxstoelen met dit frame lichter en sterker.

 

Gepantenteerd clipsysteem

Het gepatenteerde clipsysteem van Lafuma zorgt voor een verhoogt comfort van de relaxstoel. De batyline wordt door middel van het clipsysteem aan het roestvrije stalen frame bevestigd. Dit clipsysteem zorgt ervoor dat wanneer u plaats neemt in de stoel het gewicht verdeeld wordt over de hele stoel . Dit verbetert onder de ondersteuning van de rug.

Maat
68 X 115 X 88 cm
Kleur
Graphite
Titane
Gewicht (kg)
7.2 kg
Diepte
40.5 cm
Aantal Colli
1
Nieuw
3614210005518

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking