Bezorgen & afhalen

Afhaling

Indien u heeft gekozen voor afhaling van uw bestelling, trachten wij steeds binnen de 24 uur, nadat we uw betaling hebben mogen ontvangen, de bestelling voor afhaling klaar te zetten. Dit geldt uiteraard enkel voor producten die in stock zijn. Voor producten die moeten besteld worden geldt doorgaans een levertermijn van 2 weken. Deze termijn gaat in van zodra we uw betaling hebben mogen ontvangen. Van zodra de bestelde artikelen klaar staan voor afhaling, zal u hiervan per e-mail verwittigd worden. 

 

Verzending

Wij doen er alles aan om, nadat we uw betaling hebben mogen ontvangen, uw bestelde goederen zo snel mogelijk via een transporteur te versturen. Op het moment van verzending zullen wij u hierover per e-mail inlichten. V.B.Center nv kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig leveren van bestellingen. Voor meer volumineuze bestellingen die niet via een standaard koeriersdienst kunnen worden geleverd, wordt u per e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht van de leveringsdatum. Mocht het onverhoopt toch niet mogelijk zijn om uw bestelling te verzenden, dan zullen wij u eveneens per e-mail hierover inlichten. V.B.Center nv kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het beschadigen, of het verliezen van de bestelling door de koeriersdienst.


Lees meer

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.