Ligbed SIESTA L AC2Acier
Ligbed SIESTA L AC2Acier
Ligbed SIESTA L AC2Acier
Ligbed SIESTA L AC2Acier

Ligbed SIESTA L AC2Acier

LFM2851-6135
Niet op voorraad
€ 299,90
Incl. BTW

Inklapbaar Lafuma Ligbed

Het Ligbed Siesta Large is inklapbaar. Bij een inklapbaar ligbed kunnen het hoofdeinde én het voeteinde naar binnen worden ingeklapt. Zo ontstaat er een compact ligbed, wat het gemakkelijk maakt om het bed mee te nemen; te verplaatsen of op te bergen . Gaat U op vakantie ? Naar de camping of een dagje naar zee , geen proibleem , u neemt het Lafuma bed gewoon mee.

Dit ligbed is verstelbaar in verschillende standen. U kunt altijd de juiste stand kiezen waarin U comfortabel ligt of zit. De rugleuniong kan ook plat worden gelegd, waardoor u helemaal plat kunt liggen. Datmaakt het mogelijk om op uw buik te liggen als u dat fijner vindt. Het hoofdkussen is naar wens te verplaatsen en is afneembaar.

Materiaal Air-Comfort

dit ligbed heeft een bekleding van Air-comfort. Air-Comfort is zoals de naam het zegt , een materiaal dat zorgt voor extra comfort. Het is een 3 lagen kussen dat ontwikkeld is door Lafuma. Het bestaat uit een top van 3D Mesh voor het comfort, een tussenlaag van hydrofobe watten die geen water vasthouden en zorgen voor ventilatie en een derde laag voor Batyline voor ondersteuning.

 

Air comfort is zeer comfortabel, ademend en houdt geen water vast. Hierdoor droogt het snel en kunt U na een regenbui al snel weer genieten van uw Siesta Ligbed .U kunt uw bed gemakkelijk schoonmaken met lauw water en mild schoonmaakmiddel weinig werk en optimaal genieten.

 

Gepatenteer clipsysteem

Het gepatenteerd clipsysteem van Lafuma zorgt voor een verhoogd comfort van het ligbed. debekleding wordt door middel van het clipsystemm aan het roestvrije stalen frame bevestigd.Dit clipsysteem zorgt ervoor wanneer u plaats neemt op het bed dat het gewicht verdeeld wordt over de hele oppervlakte. Dit verbetert onder andere de ondezrsteuning van de rug.

 

Het Frame van het Siesta ligbed

Het frame van het Sista ligbed bestaat uit een stalen buis met een doorsnede van 20 mm. Deze buizen zijn gemaakt van High Limit Elastic staal en hebben een zeer sterke weerstand tegen torsie. Het is sterker dan traditioneel staal en omdat er een dunnere diktez wordt gebruikt is er een mindere hoeveelheid aan grondstof nodig.

Dit zorgt weer voor het milieu ! Het staal heeft een lange levensduur en zorgt ervoor dat het ligbed licht maar sterk blijft.

Extra Omschrijving 1
AIRCOMFORT®
Kleur
Acier
Noir
Nieuw
3614210011830

7 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking