Gabana sunlounger alu white mat text light grey Expand

Gabana sunlounger alu white mat text light grey

Gescova Gescova

94030

Nieuw

12 Items

€ 249.00

incl. BTW

Veilig betalen via Bancontact/Mister Cash

Ruilen mogelijk binnen 14 dagen

Gratis verzending vanaf € 750 (enkel in België)

MaatH 32 w 78 d 195

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Ligbed SIESTA L AC2Acier

Inklapbaar Lafuma Ligbed

Het Ligbed Siesta Large is inklapbaar. Bij een inklapbaar ligbed kunnen het hoofdeinde én het voeteinde naar binnen worden ingeklapt. Zo ontstaat er een compact ligbed, wat het gemakkelijk maakt om het bed mee te nemen; te verplaatsen of op te bergen . Gaat U op vakantie ? Naar de camping of een dagje naar zee , geen proibleem , u neemt het Lafuma bed gewoon mee.

Dit ligbed is verstelbaar in verschillende standen. U kunt altijd de juiste stand kiezen waarin U comfortabel ligt of zit. De rugleuniong kan ook plat worden gelegd, waardoor u helemaal plat kunt liggen. Datmaakt het mogelijk om op uw buik te liggen als u dat fijner vindt. Het hoofdkussen is naar wens te verplaatsen en is afneembaar.

Gescova

Lees meer

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.