FUTURA XLGalet

FUTURA XLGalet

LFM3116-3294
€ 329,90
Incl. BTW

De licht grijze Lafuma relaxzetel Futura XL batyline is ideaal voor op je terras, je balkon of gewoon meenemen in de tuin. Lafuma heeft deze XL versie ontwikkeld voor grotere en stoere mensen, doordat deze iets langer is dan de gewone Futura hebben grotere mensen geen last van de onderbuis aan de achillespees bij rust/lighouding.

De zitting met gepatenteerd clipsysteem zorgt voor een betere ergonomie.

De zitting van deze Lafuma Futura XL relxzetel is gemaakt van een dubbel batyline doek. Dit materiaal is slijtvast, afwasbaar, luchtdoorlatend en door het strakke weefpatroon ook supersterk. Het maximum draagvermogen is 150 kg.

Deze relaxzetel is traploos verstelbaar voor een ideale lighouding "no gravity" en ook de armleuningen zijn ergonomisch. Uiterst stabiel door de ronde voetsteun en beschermdoppen op de poten. Met afneembare hoofdsteun geleverd.

Het frame van deze FuturaXL relaxzetel is gemaakt van gegalvaniseerd stalen HLE-buizen (High Limit Elastic) .Dit type heeft een hoge rekgrens en dus erg flexibel. Het absorbeert schokken en is heel goed bestand tegen metaalmoeheid.

Specificaties

Hoogte armleuning 53 cm

Breedte 70 cm

Diepte 76 cm

Hoogte 125 cm

Lengte 173 cm

Zitvlak :43 cm

Opgevouwen : L106XB76XH22

Obsifian kleur is donker grijs met licht lijntje ,dubbel geweven

 

 

Kleur
Galet
Nieuw
3614210008021

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking